Blog

Kozie mlieko má rôzne účinky na ľudské zdravie vzhľadom na celkový obsah sušiny, tuku, bielkovín, laktózy, minerálov a vitamínov. Okrem pozitívnych účinkov na fyzikálne a senzorické vlastnosti mliečnych výrobkov poskytujú lipidy kozieho mlieka lepšiu stráviteľnosť s malou veľkosťou tukových guľôčok a vysokým obsahom mastných kyselín s krátkym a...

Väčšina ľudí pozná vodu pod chemickou štruktúrou H2O, pretože pozostáva z dvoch atómov vodíka pripojených k jednému kyslíku. Takže videnie tejto novej chemickej štruktúry s najväčšou pravdepodobnosťou vyvoláva otázky o H3O2, známej aj ako živá voda. Keď dôjde k tejto asymetrickej väzbe medzi molekulami vodíka a kyslíka v štruktúre H3O2, vytvorí sa...

Sušené ovocie a orechy sú neodmysliteľnou súčasťou stredomorskej stravy už od staroveku. Sušené ovocie sa vyrába odstránením pôvodného obsahu vody v ovocí rôznymi spôsobmi sušenia.

Pitná voda je nevyhnutná pre naše telo, aby zostalo zdravé a hydratované. Má množstvo výhod, od zníženia únavy, zlepšenia nálady a pomoci pri chudnutí. Pozrime sa na päť hlavných výhod pitnej vody: